Засоби захисту
Блю Стар
Блю Стар
Bingo
Новинка

Блю Стар

  • 20 г
  • 40 г
  • 100 г
Bingo
Новинка

Препаративна форма: порошок, що змочується
Діюча речовина: Гідроксид міді, 770 г/кг
Класифікація ВООЗ, токсичність: ІІ клас

Блю Стар — Контактний фунгіцид профілактичної захисної та бактерицидної дії  для захисту  овочевих, плодових та ягідних культур від  комплексу грибкових та бактеріальних хвороб. Препарат не проникає всередину рослини, а діє на поверхні, блокуючи проростання спор та розповсюдження хвороб. Застосовувати пофілактично, або при перших ознаках захворювань.

Несумісний з органофосфатними пестицидами та препаратами, що дають реакцію бакових сумішей  рН нижче 5 або вище 11.

Рекомендації щодо застосування:

В системі захисту рекомендовано до 4-х обробок за сезон препаратом Блю Стар та чергування з фунгіцидами інших хімічних груп.
Інтервал між обробками для томатів, яблунь та виноградників — 7-10 днів.
Для робочого розчину не застосовувати воду, рН якої нижче 5 та вище 11 (що впливає на розкладання препарату до оксиду міді). Обприскувати при температурі не вище +25ºС, швидкості вітру не більше 5м/с.
Не проводити обприскування при низькій вологості повітря та високій вологості на поверхні рослин, менше, ніж за 2-3 години перед дощем.

Культура Хвороби Норми витрат робочого розчину Максимальна кількість обробок
Яблуня Парша, борошниста роса,
моніліоз, септоріоз
20-30г/8-10 л води/1сотку 4
Томати Фітофтороз, альтернаріоз,
бактеріальна плямистість
20-30г/5 л води/1сотку 4
Виноград Мільдью, плямистості 20-30г/8-10 л води/1сотку 4

Строк останньої обробки до збирання врожаю, діб: яблук та винограду -30; томатів — 20.
Строки виходу на оброблені ділянки для проведення ручних/механізованих робіт, діб — 7/3