Блог

Вся правда про біогумус!!!

У ЧОМУ ПОМИЛКА?

У більшості споживачів біогумус асоціюється швидше з якісним поживним субстратом, ніж з продуктом, що належить до групи органічних добрив. Відповідно, і норми внесення споживач переносить із субстрату на біогумус, помилково вважаючи, що його потрібно розподілити товстим шаром по грядках, щоб так би мовити “підмінити” біогумусом власний виснажений городній грунт.

НАСПРАВДІ!

БІОГУМУС — це продукт переробки червоним каліфорнійським черв’яком органічних відходів. Завдяки ньому (черв’яку) відходи піддаються глибоким структурним змінам, розкладаються до амінокислот, очищаються від хвороботворної мікрофлори, втрачають неприємний запах. У результаті маємо продукт, що за вмістом гумінових речовин випереджає гній і компости у 4-8 разів. Крім того біогумус містить велику кількість ферментів, вітамінів, грунтових антибіотиків, гормонів росту рослин та інших біологічно активних речовин.

ЕКОНОМІКА ВИТРАТ.

При пересаджуванні розсади достатньо внести 50 г біогумусу у кожну лунку. При підживленні плодово-ягідних культур норму внесення збільшують відповідно до величини куща чи дерева: 150 г — під саджанці чи малі дерева, 400-500 г — під великі кущі та дерева.

ПОЗИТИВНИЙ ВПЛИВ БІОГУМУСУ ТРИВАЄ ПРОТЯГОМ 5 (!) РОКІВ.

Сумнівів немає — при пересаджуванні кущів та дерев, для удобрення декоративних рослин в якості ефективного органічного добрива використовуйте біогумус “КАЛІФОРНІЯ”!

Каліфорнія біогумус