Блог

Грядки в порядку

Сезон городніх клопотів добігає кінця. У коморах та підвалах притискаються один до одного бочками соління та варення. Відпочивають після подарованого господарям врожаю грядки... 
Здається, залишити їх так до весни — і справам кінець.

Однак, внісши необхідну кількість добрив восени, під перекопку, зекономите дорогоцінний час у березні-квітні, коли роботи й без того вдосталь.

Якщо грунт на вашій ділянці виснажений, бідний на гумусові речовини та мінерали, важкий — внесення добрив на органічній основі просто необхідне.

Оптимальне рішення — це використання готового торфомінеральноаміачного добрива GEOPLANT скомпонованого за спеціальною технологією, що полягає у збагаченні торфу макро- та мікроелементами в легкозасвоюваній формі. GEOPLANT активізує мікробіологічний режим грунту, створює позитивний баланс гумусу. Це - “чисте” добриво, позбавлене патогенних організмів, насіння бур’янів та техногенних забруднень (що обов’язково є у гної і компостах).

Крім того, 10 кг GEOPLANT замінить 50 кг гною!

Вносьте GEOPLANT під перекопку з розрахунку 0,6-0,8 кг добрива на 1 м. кв. (економно!) або ж при пересаджуванні кущів та дерев — відповідно до норм, вказаних на упаковці (від 50 г і більше).

Запорука високого та якісного врожаю наступного сезону — добриво на основі торфу GEOPLANT!

Geoplant добриво на основі торфу