Культури

Вся необхідна інформація про Ваші улюблені рослини, правила догляду за ними та товари, які Вам в цьому допоможуть.

Картопля
Картопля

Картопля

Картопля — вид рослин родинипасльонових, поширена сільськогосподарська культура, одна з найважливіших продовольчих, технічних і кормових культур.

Картоплю вирощують як однорічну багатостеблову рослину — щороку висаджують бульби, з яких протягом одного вегетаційного періоду одержують урожай нових стиглих бульб. Свіжозібрані молоді бульби цього ж літа не можуть бути використані для отримання другого урожаю — вони перебувають у періоді спокою і, будучи висадженими, не проростають.

Розмножується рослина вегетативно — бульбами, а також насінням.

У картоплі міститься — вода ( 75 %), крохмаль ( 18,2 %), цукор ( 1,5 %), жир ( 0,1 %) та інші елементи.

Наша держава знаходиться третьому місці у світі за масштабом споживання картоплі на душу населення. Картопля також є важливою частиною щоденної дієти в Івано-Франківській, Рівненській, Вінницькій, Хмельницькій та Тернопільській областях.

Пенкоцеб

Пенкоцеб

Пенкоцеб - високоефективний профілактичний контактний фунгіцид, що застосовується до появи масових ознак захворювання. Ефективний для захисту картоплі та томатів від фітофторозу, макроспоріозу та альтернаріозу, винограду від мілдью та яблуні від парші та плямистостей листя. Діюча речовина: манкоцеб, 800 г/кг
Сектор ЗЗР
  • 40 г
  • 200 г
  • 800 г
  • ...